THE HANGAR

För större produktioner har vi en hangar på 15,000 m2 för uthyrning. 

Våra faciliteter ligger i hjärtat av Lokstallarna i Malmö. Lokstallarna är en tidigare järnvägsfabrik som har en historia som sträcker sig över hundra år bak i tiden. Under 1930-talet så var de gamla järnvägsverkstäderna Malmös näst största arbetsplats. Smedjan och hjulverkstaden har varit ur bruk länge, men de senaste åren har området fått ett nytt liv som levande kultur- och hantverkscentrum. Här finns flera olika större och mindre rum som kan användas som perfekt kuliss för filminspelning. 

THE IN-DISCOURSE STUDIO

I samarbete med In-Discourse har vi uthyrning av filmstudio på Lokstallarna i Malmö. Studion är 180 m2 med upp till 9 meter till tak och är perfekt för filmproduktion. Det är möjligt att skräddarsy studion till alla behov. Studion har bland annat en stor black box samt green screen.  Det finns även 3 stycken självständiga ljudisolerade rum. Studion ligger på marknivå och det är mycket enkelt att transportera in team och teknik.

180 m2 filmstudio med 9 meter i tak. 

THE LOUNGE

Tillsammans med våra huskollegor delar vi en stor lounge med kök som är perfekt hänga i och äta mat i samband med produktion.