GADE18 – FILMBOLAG

GADE18 är ett filmbolag i Malmö som drivs av en passion för hantverket, för alla delar i skapandeprocessen inom filmproduktion och framförallt av starka historier. Vi grundades med en passion för storytelling och en övertygelse om att film är ett av de mest kraftfulla sätten att kommunicera med en publik. Sedan dess har vi byggt upp en stark portfölj av projekt och samarbeten, från reklamfilmer och marknadsföringsfilmer till företag och organisationer som E.ON. och Google och musikvideor till artister som Mando Diao, Linda Pira och Cherry. Vi har även gjort dokumentärer och dramaproduktioner som visats och tävlat på filmfestivaler som Göteborg Filmfestival, Nordisk Panorama, London Short Film Festival och SVT med flera. 

 

Med vårt starka team av professionella filmskapare, tekniker och produktionsledare har vi erfarenhet av att producera högkvalitativa filmer för kunder inom olika branscher. Vi förstår att varje projekt är unikt, vilket är därför vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras behov och mål. Vi tar hand om allt från planering och pre-produktion till filminspelning, redigering och efterproduktion. Med vår erfarenhet av hela skapandeprocessen har vi en unik överblick över ett projekts alla faser och ser till att varje del håller högsta kvalité. Vi har vår bas i Malmö men även kontor i Stockholm och i Lagos på Algarvekusten i Portugal. 

 

Vårt team består av erfarna producenter, regissörer, animatörer, manusförfattare, fotografer och redigerare som alla delar vår vision och strävan efter att skapa filmer som är både visuellt storslagna och meningsfulla. Vi är stolta över att ha arbetat med några av de största företagen och organisationerna i Norden, och vi är alltid ivriga att ta på oss nya projekt, stora som små.

 

Vi ser alltid till att ge er så mycket produktionsvärde för pengarna som möjligt och att era visioner får liv och ett uttryck ni kan känna er stolta över.

 

Kontakta oss för konsultation idag.

Production Company Malmö publishingg prize

Filmare Malmö Gade18

Filmbolag Malmö

Mediabyrå reklam

Production Company Film Lagos Algarve

TEAM

Gustav Hugo Olsson

GUSTAV HUGO OLSSON

Director & Producer

+46 (0) 735735345

Local fixer Malmö Film

MATHIAS TEGTMEIER

Director of Photography

+45 (0) 29859644

Fixer Sweden

JOEN BERGENRUD

Director of Photography

+46 (0) 701495015

Produktionsbolag Malmö

KRISTOFFER ELFSTRÖM

Editor

+46 (0) 704217604

Production company film Malmo

ANNICA KLINGSPOR

Animation Director

+46 (0) 76 346 92 66

Filmare Malmö

JONNA ERIKSSON

Producent

+46 (0) 73 393 15 49

Produktion film Skåne

ZAFER FANARI

VFX Supervisor

+46 (0) 73 66 90 991

Produktionsbolag Malmö

DAVID GULICH

Sound Design

+46 (0) 735 16 29 90

Har ni förfrågningar? Tveka inte på att höra av er.

Kolla in fler av våra arbeten här.